Novosti

AKRAPOVIČ OFF ROAD WEEKEND No. 6

thumb_NFNL06

7. i 8. ožujka se na već poznatim lokacijama u okolici Labina, odnosno u Sv. Martinu i Raši održava šesti po redu Akrapovič - off road weekend koji uključuje Cross Country i No Fear No Limits utrke. Događanja počinju već u petak 06.03. sa slobodnim treninzima na motokros i Cross Country stazi za motocikle i quadove. U subotu 07.03. se održavaju Cross Country i Quad utrke uz motokros stazu u Sv. Martinu.

 

Prvi kreću vozači četverocikala sa svojom jednosatnom Cross Country utrkom u 10:30, a nakon njih u 12:00 kreće i utrka motociklista podijeljenih u klase Hobby, Veterani (+40) i Juniori (-18) koji će na stazi sastavljenoj od motokros dionice (1,6 km) i enduro dionice (4,5 km) kružiti sat i pol. U 14:00 sati je na startu cross country utrka dana u kojoj će u trajanju od 3 sata snage odmjeriti vozači klase Expert.

U nedjelju 08.03. održat će se "No Fear No Limits" hard enduro utrka u okolici grada Raše. Novina ove godine je kamp za vozače smješten u centru Raše, te novi za publiku i vozače atraktivni dijelovi staze u neposrednoj blizini kampa.

Utrka će se voziti na nešto izmjenjenoj i produženoj stazi dužine oko 35 km. Zahtjevna, ali i vrlo atraktivna staza. Ove godine se osim klase Expert (samostalno, sa enduro ili kros motociklom) i klase Team (2 vozača u timu) uvodi i klasa Trial (samostalno sa trial motociklima). U utrku se može krenuti sa svim tipovima motocikala (enduro, motocross i trial), a svoj su dolazak na ovo međunarodno događanje najavila i neka poznata svjetska imena.

Kao i obično osiguran je bogati nagradni fond i moto party u zatvorenim prostorijama.

Sve detalje i dodatne informacije možete dobiti na www.enduro-istra.com ili na tel. 091 540 8040.

 

fbmp ytmp imp