Novosti

Besplatni oglasi


Besplatni-oglasiMZasigurno znate da već  neko vrijeme u reviji Moto Puls možete pronaći popriličnu količinu besplatnih malih oglasa. Od sada vam nudimo dodatne mogućnosti njihovog predavanja, koje će vam, nadamo se, biti još praktičnije.

S obzirom da saznajemo kako su mali oglasi koje objavljujemo prilično efikasni kada je riječ o vašoj potrebi da prodate motocikl, skuter, četverocikl ili nešto treće, odlučili smo dodatno unaprediti ovu besplatnu uslugu. Do sada ste oglase mogli predavati putem portala motori.hr, slati nam ih u redakciju na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih je na našu adresu „Moto Puls d.o.o., Davora Zbiljskog 16, Zagreb" donosio naš simpatični poštar.
Po novom, osim navedenog, u tiskanom izdanju će se naći i svi oglasi koje ostavite na našoj Internet stranici www.motopuls.hr, ali to nije sve. Kao posebnu novost vam nudimo mogućnost predaje oglasa u obliku SMS odnosno MMS poruka na naš, samo za to namjenejn telefonski broj 091/300 90 20. To znači da sada jednostavno snimite motocikl (ili drugi predmet prodaje) mobitelom pa nam sliku uz kratki opis i broj telefona pošaljete na rečeni broj.
Podsjećamo vas da besplatne oglase za tiskano izdanje zaključujemo s prvim danom u mjesecu, a u obzir uzimamo sve oglase zaprimljene od zaključivanja prethodnog izdanja. S obzirom na ograničeni prostor, napominjemo da pravo prvenstva imaju oglasi koje zaprimamo u redakciji (dakle e-mail, pošta, te SMS/MMS) odnosno putem naše stranice www.motopuls.hr
Više u ovoj kategoriji: « Promoto Yamaha »
fbmp ytmp imp