Novosti

Honda Shadow RS

Tamna "Sjena"

 

Honda-ShadowMNovi model u sada već legendarnoj Shadow obitelji Hondinih custom motocikala nazvan je RS, a određuju ga izgled koji odskače od prosjeka te vozne osobine...


... koje možemo opisati jednako tako.

Čista i jednostavna silueta i brundanje dobro znanog V2 agregata nesumnjivo će privući mnoge, a pridodamo li tome pouzdanost i uglađenost koje odlikuju Hondine proizvode, gotovo smo rekli dovoljno.

 

Ipak, Shadow RS zaslužuje koju riječ više: Između ostalog vrijedi spomenuti da je ideja tvoraca ovog modela bila ponuditi svestrani motocikl privlačan širokom spektru kupaca. Sjedalo i nožne komande su postavljeni tako da položaj bude udoban i intuitivan, a široki upravljač treba pružiti osjećaj sigurnosti.

 

U jednostavan, ali moderan okvir od čeličnih cijevi ugrađen je robusni V2 agregat zapremine 745 ccm koji razvija za ovu klasu solidnih 43,8 KS pri 5.500 okr/min te uvjerljivih 62 Nm zakretnog momenta pri niskih 3.250 okr/min. Sutav elektronskog ubrizgavanja pridonosi smanjenju negativnog utjecaja na okoliš, ali i potrošnje, pa spremnik goriva od svega 10,7 litara i nije toliko mali uzmemo li u obzir neveliku žeđ ovog modela. Što se boje tiče, Honda Shadow RS je dostupna u gotovo svakoj boji koju poželite - tako dugo dok je to metalik tamno siva.

Više u ovoj kategoriji: « CF Moto X5 i X6 Honda CBF 1000 »
fbmp ytmp imp