Novosti

MotoBox Pula

Yamaha otvorila svoj najveći centar u Istri

 

MotoBox-1MPočetkom prosinca vrata je otvorio novi prodajno-servisni salon MOTOBOX YAMAHA u Puli tek 300 metara od dosadašnjeg prostora.


Ovo je najveći Yamahin salon u Istri a nalazi se na adresi 43. Istarske divizije 28. Svečanom otvorenju prisustvovali su direktor Delta Teama d.o.o iz Krškog  gospodin Marko Tomše, ujedno i glavni predstavnik za YAMAHU u našoj regiji i komercijalni direktor TM-a Zagreb d.o.o., gospodin Krešimir Krajnović.MotoBox-2M

 

Samoj svečanosti otvorenja najvećeg Yamaha centra u Istri odazvao se i velik broj ljubitelja ljubimaca na dva kotača, poslovnih partnera ali i medija. Svi prisutni uživali su uz banket jednog medulinskog restorana i glazbu, a imali su priliku razgledati novi asortiman centra, te više od 12 izloženih motora koje su za ovu priliku predstavile atraktivne hostese.

 

Novi prostor od 300 m² prodajno servisnog prostora omogućit će pružanje još potpunije i kvalitetnije usluge, ali i ponudu znatno šireg asortimana motociklističke opreme, vozila i nautičkog programa. Sam prodajni prostor prostire se na 200 m², dok se moderno opremljen servisni prostor prostire na ostalih 100 m².

Više u ovoj kategoriji: « Yamaha FZ8 Moto Morini Granpasso 1200 »
fbmp ytmp imp