Novosti

MotoGP

Pedrosa i Edwards ne mijenjaju boje

 

MotoGP-ugovori-1MI dok se već dugo vremena znalo da je produživanje Pedrosina ugovora s Repsol Hondom stvar formalnosti, nešto je manje očekivana vijest da Edwards još jednu godinu ostaje u Tech 3 Yamahi


Sasvim je uobičajeno da se u ovo doba godine neposredno prije ili odmah nakon neke utrke službeno objavi kako je popunjeno još jedno radno mjesto za sljedeću sezonu. Tako je neposredno uoči vikenda u Aragonu objavljeno da je Perdosa stavio svoj potpis na ugovor s HRC-om, što bi trebalo značiti da će i iduće dvije godine braniti boje Repsol Honde, no sada sa Stonerom kao novim i dosad najopasnijim timskim kolegom.

 

MotoGP-ugovori-2MI Yamaha je odmah nakon utrke u Aragonu objavila vijest o jednogodišnjem produžetku suradnje između Colina Edwardsa i momčadi Tech3. Iako su sredinom svake sezone pojave najave toga kako Edwards odlazi u mirovinu ili u Superbike prvenstvo, Teksašanin na kraju uvijek uspije nekako produžiti svoj ugovor za još jednu godinu.

 

Sada je preostalo još samo to da Yamaha konačno objavi nastavak suradnje s Lorenzom, ali i da Dovizioso objavi svoje planove za iduću sezonu. Na tanjuru mu se nude još samo Gresini Honda i Suzuki, a ovisno o njegovoj konačnoj odluci trebala bi se ubrzo popuniti i ostala malobrojna mjesta na MotoGP motociklima koja još nemaju svog vlasnika.

fbmp ytmp imp