Novosti

Motohappening

Poziv na ljetno druženje

 

MH-pozivnica-1MPozivamo vam na posljednji ovogodišnji i tradicionalni 38. Motohappening na Grobniku koji se održava sljedeći vikend od petka 13. do nedelje 15.08.


Pod motom "Racin for fun" pozvani su svi kojima je adrenalin u krvi i žele se utrkivati bez obaveza iz čiste zabave. Od brojnih klasa vjerujemo da ćete naći jednu za sebe i svoj motocikl. Uobičajene klase 1000 i 600 imaju ćak tri kategorije svaka i to rekreatinu seriju, amatersku proseriju i profesionalnu no limit kategoriju.

 

Oni kojima to nije dovoljno uveli smo vrlo atraktivne kup utrke od kojih izdvajamo tredicionalni Dunlop te nove Aprilia Spyke kup te Splitski RR kup. Broj vozača je ograničen kako ne bi došlo do gužve pa je poželjno rezervirati svoje mjesto unaprijed.

 

Oni koji se ne žele utrkivati mogu odvoziti samo trening sa prijateljima, a oni koji bi po prvi puta vozili pistom pripremili smo rekreativnu vožnju u podne kada možete pistom provozati i svoju bolju polovicu.

 

Cijene su na ovom Motohappeningu posebno povoljne, najpovoljnije u cijeloj godini na Grobniku i neponovljive, jer već sljedeće godine cijene će porasti, pa tako i na Motohappeninzima.

 

Letak možete vidjeti ovdje, a više o ovom događaju potražite na službenoj internet stranici www.motohappening.com

fbmp ytmp imp