Novosti

Nagradna igra

S Yamahom od Lisabona do Marakeša

 

Nagradna-Tenere-1MU povodu lansiranja novog modela Super Tenere organizirana je jednostavna nagradna igra u kojoj možete osvojiti put od Portugala do Maroka za upravljačem tog motocikla.


Yamaha u sklopu svjetske prezentacije i reinkarnacije nekoć legendarnog modela Super Tenere organizira jednostavnu nagradnu igri čiji će dobitnici sredinom svibnja imati priliku za upravljačem tog motocikla putovati od Lisabona do Marakeša. Ruta će, zapravo, simbolično krenuti iz Pariza od kuda je nekoć Super Tenere kretao na put osvajanje višestruke krune na reliju Dakar.

 

Nagradna-Tenere-2MYamahine legende s tog relija će novi Super Tenere voziti do Lisabona, gdje 12 svibnja motocikle preuzimaju dobitnici ove nagradne igre. Petorica sretnika će krenuti put Afrike te će krstariti kroz Maroko dok ne stignu u Marakeš. Sve to pod vodstvom iskusnog Heldera Rodriguesa koji je na ovogodišnjem Dakru osvojio četvrto mjesto.

 

Nažalost, sretni dobitnici nakon toga neće moći motocikle odvesti kući budući će nagradna igra nazvana «Ride for Life 2010» završit donacijom svih 5 motocikala poznatoj humanitarnoj organizaciji «Riders for Health». Jedini uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je posjedovanje vozačke dozvole A kategorije barem 5 godina, a prijaviti se možete na www.super-tenere.com/ride-for-life/index.shtml

 

Više u ovoj kategoriji: « MotoGP Najava »
fbmp ytmp imp