Novosti

Nolan

Bronca je in


Nolan-Bronca-1MTvrtka BIM je u hotelu Sheraton predstavila hrvatskoj javnosti novu kolekciju kaciga grupacije Nolan (Grex, Nolan, X-lite).


Više od 167 novosti odnosi se uglavnom na nove dekore kaciga, od kojih bismo izdvojili mnoštvo modela u boji bronce, za koju Nolan smatra da će biti vrlo moderna u nadolazećoj sezoni. Tu je i par grafika posvećenih sigurnosti, izvedenih u floroscentnim bojama za maksimalnu vidljivost u prometu. Rekli bismo - idealno za škole vožnje, ali i za one koji žele automobilistima skrenuti pozornost na svoju nazočnost na cesti.

 

No, najveća novost svakako je model N 85, koji sada - kao i model N 103 - iznutra ima odvojeni tamni vizir povećih dimenzija. Ventilacija je novorazvijena, tako da zahladnijih dana, kada su prednji otvori zatvoreni, podtlak izvlači topli zrak preko stražnjih otvora. Sa početnom cijenom od 1.119 kn model N 85 specijal nema vizir protiv zamagljivanja, te ima skromniju unutrašnjost i obojan je dvoslojnom bojom.Nolan-Bronca-2M

 

Ovisno o grafici cijena se penje do 1.771 kn sa svim već spomenutim prednostima (troslojna grafika, poboljšana ventilacija, vrhunska unutrašnjost i razni premazi vizira).

Spomenuli bismo i model N 90 sa svim prednostima ventilacije i sunčanog vizira.

fbmp ytmp imp