Novosti

Novi modeli

Husqvarna CR 50 i SM 50

 

Husqvarna1MNakon nedavno predstavljenih 125-ica namijenjenih tinejdžerima, Husqvarna sada mami i predškolski uzrast svojim  cross i supermoto modelima malih kotača

 

Husqvarna2MHusqvarna polako zahuktava svoju ofenzivu predstavljanja novih modela, a koja bi svoj vrhunac trebala doživjeti tek za nekoliko mjeseci kada će biti predstavljeni potpuno novi motocikl s oznakama 450 i 510. Dok čekamo na njih, Husqvarna je prvo predstavila svoje četverotaktne supermoto i enduro uzdanice u klasi 125, a sada i minibike modele pokretane dvotaktnim tekućinom hlađenim agregatom zapremine 50 ccm.

 

Modeli CR 50 i SM 50 svojim su dizajnom vjerne replike velikih Husqvarna motocikala. Tehnički spadaju u vrh svoje kategorije, što znači da osim živahnog dvotaktnog agregata posjeduju kvalitetan ovjes i disk kočnice. Čelični cjevasti okvir je kod oba modela obojan u bijelu boju, jednako kao i najveći dio plastičnih dijelova, tako da je osim po tipu guma ta dva patuljka najlakše razlikovati po tome što motokros varijanta CR ima u crveno obojan spremnik goriva. Konkretniji tehnički podaci trebali bi biti uskoro objavljeni, jednako kao i cijena.

Više u ovoj kategoriji: « Yamaha motokros boje 2011. X-Fighteri »
fbmp ytmp imp