Novosti

Oprema

KicmenjakMKorisno, a lijepo

 

Novost na tržištu je privlačni bijeli štitnik za kralježnicu s potpisom tvtke Aprilia. Osim ljepšeg izgleda ovaj proizvod donosi i povećanu zaštitu. Da se ne radi o još jednom pomodnom detalju prvenstveno svjedoči činjenica da ovaj štitnik već sada...


... zadovoljava CE standard razine 2, koji će stupiti na snagu tek 2012. godine. Štitnik je izrađen od modernih materijala, a svaki njegov segment je punjen posebnim prahom koji se pokazao odličnim pri apsorpciji odnosno raspršivanju sila udarca.

 

Uz zaštitu na najvišoj razini tu je i udobnost, pa su tvorci ovog proizvoda pazili prilikom oblikovanja i odabira materijala kako bi se osigurala dostatna razina ventilacije. Naravno, važna je i pokretljivost, pa su unutarnji i vanjski slojevi štitnika formirani tako da se u svakom trenutku prate konture kralježnice, bez obzira na izvijanje.

 

Osim za motosport, ovaj štitnik može poslužiti i za zimske sportove i slično, a proizvodi se u tri različite veličine, kako bi svaki korisnik pronašao odgovarajuću dimenziju.

 

Više u ovoj kategoriji: « Oprema Motohappening na Grobniku »
fbmp ytmp imp