Novosti

Twin Horn Beach Party


TwinhornMNa ovogodišnjem moto susretu u Puli, uz ionako već tradicionalno bogat program, ove godine u zadnji tren najavljen je nastup Bernarda Fowlera (Rolling Stones) i  Jimmy Rip-a (Jerry Lee Lewis).
Radi se o iznimnim glazbenicima i producentima iz LA-a koji će nastupiti u četvrtak 27.8., prvoga dana spomenutoga susreta. Ulaz je tog dana besplatan za sve, te se radi o iznimnoj prilici da se pogleda nastup imena prve lige američke i svjetske glazbene rock industrije.
 
Bernard Fowler je već 20 godina glavni back vokal Rolling Stones-a, producent svih njihovih ploča i bliski prijatelj Micka, Keitha, Ronniea i Charliea. Jimmy Rip je vodeći producent i studijski gitarist, koji u zadnjih 20-tak godina radi s najjačim imenima svjetske  scene (Rod Stewart, David Bowie, Jerry Lee Lewis, Mick Jagger solo albumi i turneje, itd.) Osim njih nastupiti će i Voodoo Lizards, velike hrvatske rock nade koje najesen snimaju prvi album u LA-u.
 
Osim njih, za trajanja susreta nastupiti će i grupe Lord Bishop Rocks (USA), The Step Stoned (Rolling Stones tribute band (Italija), Heat (SLO), Brandalusia (A), te domaći bendovi Hazzard, Kula, The Storm i Hard Time. Više o programu naći ćete na www.twinhorn.hr
fbmp ytmp imp