Novosti

Yamaha

FZ8 i XT1200Z stigli u Hrvatsku

 

Yamahe-stigle-1MYamahe koje su se predstavile nakon svjetskih sajmova konačno su stigle u Hrvatsku. Riječ je o modelima FZ8 i XT1200Z Tenere, koji se nude po cijeni 69.990  i 124.900 kn.


XT1200Z Tenere je moticikl legenda. Na sami spomen „Tenerejke" mnogim iskusnim vozačima i znalcima rastu zazubice. Nova Tenere je opremljena najnovijom tehnologijom (inteligentan "Unified Brake System" i ABS, YCC-T sa 3 moda rada kontrole proklizavanja i mogučnošću potpunog isključivanja, podesiv prednji i stražnji ovjes, podesiva visina sjedala...) koju svaki vozač može samo poželjeti i spremna je za avanturu života. Tim više što se serijski isporučuje sa dodatnom opremom kao što su bočni spremnici sa nosačima, donja zaštita agregata, zaštita prednjih svjetala. Njegov test pročitajte u sljedećem broju Moto Pulsa koji će se naći na kioscima 10.06.

 

FZ8 je baziran na ideji kao high-performance all-rounder  sa snagom i karakterom da svaku vožnju učini nezaboravnom. Prateći uspješno naslijeđe FZ6 modela - koji su prodani u više od 250.000 primjeraka od 1998 godine. Nova osmica garantira svojim budućim vlasnicima više gušta kako na cesti tako i na pisti. Njegov test u Moto Pulsu očekujte u broju za 7. mjesec, koji će se naći na kioscima 10.07.

fbmp ytmp imp