Novosti

Yamaha

Yamahine minorne novosti za 2011.

 

Yamaha-moto-1MYamaha je objavila informacije o paleti svojih motocikala za 2011. iz kojih se mogu iščitati tek neke minorne tehničke promjene kao i još veća zastupljenost bijele boje. Živimo u nadi da će do sajma u Kölnu i Milanu...


Yamaha-moto-2M... predstaviti i neki istinski novitet. Promjene koje Yamaha objavila za 2011. godinu nikoga neće oboriti s nogu. Recimo, zasad se najveća tehnička novost odnosi na to da će veliki customi XVS 1300 A i XV 1900 A imati UBS sustav kočenja, što u prijevodu znači da će se pritiskanjem nožne poluge sada aktivirati i stražnja i prednja kočnica. Maleni, ali srčani supermoto WR 125 X ima novu prednju vilicu i stražnji amortizer, te preoblikovano sjedalo ispunjeno mekšom pjenom, sve to kako bi se smanjila udaljenost sjedala od tla. Osim toga, WR 125 X je odsada dostupan u bijeloj boji, jednako kao i XT 660Z Tenere u svojoj novoj verziji opremljenoj ABS-om.

 

Yamaha-moto-3MOsim ta dva modela, za 2011. su bijelu boju, bilo u Competion White ili Sports White varijanti, obukli YZF-R 125, MT-03, XT 660 R i XJ6, dok je kod modela FZ1 jedina novost to što će se prodavati i u crvenoj boji. Prošle godine predstavljeni XT 1200Z iduće će godine osim u već poznatoj plavoj i sivoj varijanti, biti dostupan i u crnoj boji, no više se neće prodavati u bogato opremljenom Special Edition izdanju već samo kao nešto jeftiniji osnovni model.

 

Yamaha-moto-4MIako se nadamo da to nisu jedine Yamahine novosti za 2011. godinu i da će se ove jeseni pojaviti i neki potpuno novi motocikli, sasvim je izvjesno da, primjerice, R6 neće dobiti novog nasljednika, pa čak ni nove boje. S druge strane, nigdje se ne spominju XT 125 R i X, WR 250 R i X te XV 950 što bi trebalo značiti ili to da će ti modeli tijekom nadolazećih mjeseci biti predstavljeni i u nekom malo dramatičnije promijenjenom izdanju ili da će ispasti iz ponude.

Više u ovoj kategoriji: « Miss Interneta Susret »
fbmp ytmp imp