Novosti

KTM EXC-F 350 Factory - lakoća upravljanja za 2012.

KTM-EXCF350FacXX

Prvo na svjetsko enduro prvenstvo, a tek onda u serijsku proizvodnju - filozofija je s kojom je KTM predstavio novi enduro model za klasu E2.

 

Ove godine KTM nije osvojio enduro naslov svjetskog prvaka u klasama E1 i E2, a to su klase iz koje je ova austrijska marka izrasla. Stoga će sljedeće godine jake snage baciti upravo na svjetsko enduro prvenstvo u klasi E2 s novim modelom.

 

U tom cilju je tvrtka iz Mattinghofena u Milanu predstavila natjecateljsku inačicu budućeg modela EXC-F 350 za 2012. nazvanu EXC-F 350 Factory.

 

Ove će zime i u proljeće KTM-ovi jurišnici na enduro utrkama nastupati s ovim modelom i napraviti sitne preinake za serijski model "Ready to race" koji bi se u dućanima trebao naći već u ljeto sljedeće godine kao model 2012.

 

Plahtu s novog EXC-F Factory na press konferenciji u Milanu skinuli su upravo Talijan Toni Cairoli, svjetski prvak u klasi MX1, koji se natječe s modelom SX-F 350 u ovoj klasi do 450 ccm, te KTM-ova enduro legenda David Knight i svjetski prvak u klasi E3. Upravo je Knight imao puna usta hvale na press konferenciji za novi EXC-F 350 Factory.

 

Više pročitajte u novom broju Motopulsa koji će se naći na kioscima u petak 12.11.2010.

fbmp ytmp imp