Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/MG-prototipi/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/MG-prototipi/Gallery

Novosti

Prototipi iz Mandella del Lario

MG-prototipiXX

Legendarna talijanska tvrtka Moto Guzzi je prekjučer u Monte Carlu na skupu svojih dilera predstavio svoja dva prototipa California i Scrambler.

To je bilo veliko iznenađenje jer to nitko nije očekivao. Ova dva modela pokazuju Moto Guzijevu strategiju razvoja u budućnosti.

Novi prototip Californije ima agregat od čak 1.400 ccm s tradicionalnim poprečnom V2 rasporedu od 90 stupnjeva. Agregat ima nov dizajn gdje se iztiču nove glave cilindara obojane u crno. Nova California ima posve nove kočnice i prelijepe naplatke, te posve moderna svjetla.

Više klasičniji od njega je jedan Scrambler nastao na bazi modela V7. Njegov je agregat klasičan od 750 ccm, a ispušne cijevi su montirane obje s desne strane u pravom scrambler stilu, odnosno slično motociklima koji su bili popularni u šezdesetima. Zanimljivo su riješeni i instrumenti integrirani u prednje svjetlo.

{gallery}NOVOSTI/N115/MG-prototipi/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp