Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N116/Beverly/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N116/Beverly/Gallery

Novosti

Beverly 500 10° Anniversario

BeverlyXX

Kako bi proslavili 10 godina uspjeha svog bestselera, Piaggio je stvorio posebnu seriju skutera Beverly 500. Beverly 500 10° Anniversario specijalna je serija skutera s luksuznom završnom obradom i bojom rezerviranom samo za njega što pruža jedinstveni izgled.

S više od 270 tisuća prodanih vozila u deset godina od 2001. godine, Beverly je preuzeo glavnu ulogu na tržištu jedinstvenim i inovativnim projektom, koji je tijekom godina bio cijenjen zbog svoje izuzetne agilnosti i sigurnosti, idealno za gradsku vožnju, te se svojom udobnošću i pouzdanošću dokazao na izvangradskim relacijama.

Ovaj Beverly nosi metalik sivu boju s mat efektom koja dodatno naglašava novo udobnije sjedalo u smeđoj boji te jasno ukazuje na izgled inspiriran motociklima. Prednje svjetlo, prepoznatljivo za Beverly, ima novi uglađeni dizajn, kao i instrumentna ploča koja sada uključuje i indikator razine goriva. U ovoj specijalnoj verziji Beverly-ja vjetrobran dolazi u serijskoj opremi.

Vrhunske performanse zajamčene su jednocilindričnim, 4-taktnim agregatom 500, s 4 ventila, elektronskim ubrizgavanjem i dvostrukim paljenjem, koji isporučuje maksimalnu snagu od 40 KS pri 7.000 o/min. Elastični agregat omogućava postizanje maksimalne brzine od 160 km/h.

Ova specijalna serija Beverly-ja sada je dostupna u svim Piaggio salonima po nepromijenjenoj cijeni od 48.300 kn za gotovinsko plaćanje.

{gallery}NOVOSTI/N116/Beverly/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp