Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N117/Honda-CRF/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N117/Honda-CRF/Gallery

Novosti

Sitne promjene na lakoj konjici

Honda-CRFXX

Honda je otvorila sezonu predstavljanja motokros modela za 2012. Promjene koje donose novi CRF 250R i CRF 450R samo su simbolične

Već smo se navikli da su u motokros svijetu tehničke revolucije rijetkost, no zato iz godine u godinu možemo slijediti blagu evoluciju. Tako već dokazani modeli CRF 250R i CRF 450R, Hondine motokros uzdanice, u izdanju za iduću godinu dolaze u blago izmijenjenom izdanju, koje u oba slučaju uključuje novo polužje stražnjeg Pro-Link sustava, promijenjene postavke ovjesa i duže te masivnije nožne oslonce.

I nisu neke dramatične promjene, a taj se dojam osjetnije ne mijenja ni kad spomenemo da se kod modela CRF 450R ugrađuje tvrđe prednje opruge, dok su štapovi prednje vilice sada još čvršći.
Kod modela CRF 250R su intervencije ipak bile nešto veće.

Uz veće spomenute modifikacije po pitanju polužja, postavki ovjesa i oslonaca za noge, četvrtlitarski model sada ima i novu glavu cilindara, drugačiji ispušni sustav, uža leptirasta tijela i blago promijenjenu polugu kick startera.

Čini se tako da Honda i dalje igra na provjerenu tehnologiju, za razliku od Yamahe i KTM-a koji su u posljednje dvije godine svoj pristup konstruiranju motokros motocikala okrenuli na glavu.

{gallery}NOVOSTI/N117/Honda-CRF/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp