Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N119/Yamaha-cross/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N119/Yamaha-cross/Gallery

Novosti

Yamahini cross modeli 2012.

Yamaha-crossXX

Yamaha je upravo predstavila svoje motocross novitete za 2012. koji ove godine obilježavaju 40 godina postojanja Yamahine natjecateljske serije terenskih motocikala.

Moramo odmah spomenuti da su promjene sitnije naravi, a mijenjali su se samo YZ 250 F i YZ 450 F, ako tu ne podrazumijevamo nove boje na cijeloj gami proizvoda.

YZ 250 F
Četverotaktni model od 250 ccm za 2012. dobio je lakši klip koji bi trebao dati bolji odgovor na gas na srednjim i višim okretajima motora, novi «zlatni» lanac i novu prednju vilicu kudikamo čvršću na uvijanja koja sada pruža veću stabilnost na grbama i u zavojima.

YZ 450 F
Najjači Yamahin motocross model dobio je za sljedeću sezonu novo podešavanje ubrizgavanja, novo podešavanje prednje vilice i stražnjeg amortizera za veću udobnost tijekom utrka što će cijeniti osobito rekreativci čemu pridonosi i sada komfornije sjedalo.

Ostali terenski modeli dobili su samo nove boje za 2012.

{gallery}NOVOSTI/N119/Yamaha-cross/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp