Novosti

Diesel Hi-Jack

DieselXX

Zajedničkim trudom međunarodnog lifestyle brenda Diesel i proizvođača kaciga AGV nastala je HI-JACK kaciga inspirirana helikopterima, a namjenjena je svim vozačima koji vole život na cesti.

Dizajnirana je po uzoru na kacige koje nose piloti helikoptera. Hi-Jack je idealan izbor za vozače koji žele visoko kvalitetan proizvod u istinskom Diesel stilu – buntovnički, svjež i nekonvencionalan.
Atraktivan izgled dizajniro je Diesel kreativni tim. Raspon varijacija u grafikama pojačava duh helikoptera, dok zakrivljeni polikarbonatni viziri s zaštitom protiv ogrebotina dolaze u prozirnoj, tamnoj i srebrnoj opciji.

Lako se zamjenjuju zahvaljujući sustavu koji to dopušta bez dodatnih alata.
Hi-Jack školjka je izrađena od stakloplastike, a unutarnja podstava je posebno dizajnirana za odbijanje tekućina I može se lako skinuti i prati.

Hi-Jack kacige dolaze u veličinama od XXS do XL u sljedećim bojama: crno/zelena, sivo/crna mat, bijela/s prugama, crno/bijela s grafikom, te zlatna/krom/sa znamenkama i srebrna/krom/crna. Cijena: oko 1.200 kn u Diesel dućanima diljem Lijepe naše.

Cjelokupan poseban prilog o novim trendi jet kacigama pročitajte u sljedećem broju Moto Pulsa koji će se naći na kioscima od 11.08.2011.

fbmp ytmp imp