Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N123/Triumph-McQueen/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N123/Triumph-McQueen/Gallery

Novosti

Bonneville T100 McQueen Edition

Triumph-McQueenXX

Uskoro u prodaju kreće limitirana serija Triumphova jednosjeda bazirana na modelu T100, a sve u čast Steve McQueena

Osim na Husqvarni, poznati glumac Steve McQueen proslavio se i na Triumphu. U ratnom filmu „The Great Escape“ (Veliki bijeg) McQueen je jurio s modelom Trophy TR6, a po uzoru na taj motocikl biti će "prerušeno" točno 1.1000 primjeraka aktualnog modela T100.

Kako bi poprimio prave ratničke boje, T100 Steve Mcqueen Edition isporučivat će se samo u „khaki“ zelenoj boji, a od običnog modela T100 razlikovat će se i po mnoštvu detalja odjevenih u crno. Motocikl je zamišljen kao jednosjed, a od promjena na „hardveru“ bilježimo manje prednje svjetlo, štitnik agregata i stražnji nosač prtljage.

Osim toga, drugačiji je Triumphov logo na spremniku gorivu, na bočnim se poklopcima nalazi imitacija potpisa davno preminulog glumca, a tu je i pločica s rednim brojem motocikla. Premijera ovakvog Bonnevillea ima se dogoditi na predstojećem EICMA salonu u Milanu.

{gallery}NOVOSTI/N123/Triumph-McQueen/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp