Novosti

I Hrvati na Red Bull Six Days natjecanju

slikaXX
Ovogodišnji ISDE Six Days održan je u Njemačkoj, ovaj put i uz hrvatske predstavnike

Protekli je tjedan u Njemačkoj, točnije u Sachsenringu i Erzgebirgeu, održana jedna od najstarijih enduro utrka. Po prvi puta imali smo i naše predstavnike na tom natjecanju, a za Enduro Team Croatia nastupili su Marko Prodan, Robert Vozila i Marin Ratoša.

Robert Vozila (Husaberg TE300) je u svojoj klasi C3 zauzeo je 31. mjesto od ukupno 65 natjecatelja u klasi, Robert Vozila (KTM 250 EXC-F) je u klasi C1 zauzeo je 36. mjesto u konkurenciji 73 vozača, dok je treći naš predstavnik Marin Ratoša ( Sherco) u svojoj klasi C2 na kraju zauzeo 72. mjesto u konkurenciji 96 vozača u klasi.

U konkurenciji timova Enduro Team Croatia na kraju je zauzeo 39. mjesto od ukupno 80 ekipa. Ovo je bio prvi nastup hrvatskih predstavnika ikada na ovom natjecanju, stoga je uspješno završeno natjecanje vrlo dobar uspjeh naših predstavnika. Opširnije utiske očekujemo nakon njihovog povratka iz Njemačke.

U konkurenciji onih najboljih tvorničkih vozača i timova, ove godine pobijedio je tim Francuske ispred Australije i Italije. U konkurenciji proizvođača najbolji je bio Husaberg ispred KTM-a i Yamahe na trećem mjestu.

Sve rezultate pogledajte na:
http://www.fim-isde-live.info/ i na
http://www.ktm.com/news-events/news/all/details/france-sweeps-awards-at-2012-red-bull-isde.html

fbmp ytmp imp