Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N133/web_razultati_Miss/Gallery

Novosti

Ines Valentaković nova je Miss Motori

Miss
Završen je izbor za Miss Motori 2012. U sedmi po redu izbor ušlo je na kraju 15 djevojaka koje su se predstavile na završnoj večeri 16.11. u zagrebačkom klubu Mansion

Mansion je ikona noćnog života Zagreba i ove je godine zatvorila krug organizacija Miss Motora u noćnim klubovima na zagrebačkom Jarunu. Prisjetimo se, prvi izbor održao se 2001. u klubu Lake City (danas Faces), nakon toga diskoteque The Best, pa Aquarius i naposlijetku Gallery prošle godine, a sve redom na Jarunu. Program je kao i godinama do sada vodila lijepa TV voditeljica Ines Preindl, a ulaz u Mansion je bio posve besplatan za sve bikere. Mansion je bio pun pa je zabava potrajala do sitnih jutarnjih sati.
Djevojke su se pred publikom predstavile u ukupno tri izlaska: u kupaćim kostimima i haljinama za večernji izlazak sponzora Mabo Moda i u jednom bikerskom izdanju po vlastitom izboru sa novim modelima jakni IXS, u kojem su odgovarala na pitanja žirija. Na pitanja su odgovarale šest finalistica:Martina Aščić, Sabina Čavlović, Barbara Butorac, Ines Valentaković, Anita Modrić i Valentina Matijašević.
Pitanja su bila šaljiva od onih "Za šta se drži bikerica na motoru" do onih "znalačkih" bivše missice iz 2006 "Koliki je promjer auspuha na motoru". Kako su se sve cure dobro snašle s odgovorima žiri je imao pune ruke posla da odabere najljepšu. Nagrade su i u ovo krizno vrijeme bile vrijedne, pa smo uvjereni da na ovom izboru nije bilo gubitnica.

Dobitnice:
Miss Motori 2012. je Ines Valentaković
1. pratilja Miss Motori 2012. je Martina Aščić
2. pratilja Miss Motori 2012. je Barbara Butorac
Miss Personallity Miss Motora 2012. je Tena Brezovac
Miss Simpatičnosti Miss Miss Motora 2012. je Anita Modrić
Miss Interneta Miss Motora 2012. je Martina Aščić

{gallery}NOVOSTI/N133/web_razultati_Miss/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp