Novosti

Gerčar potpisao za MXGP

gercar2

Slovenski vozač Klemen Gerčar, koji je prošle godine pod trenerskom palicom legendarnog Nenada Šipeka stigao do naslova Svjetskog Prvaka MX3 klase, potpisao je ugovor za nadolazeću sezonu sa Talijanskim Honda Jtech Teamom.

 

Klemen će nastupati u najelitnoj klasi Svjetskog prvenstva MXGP (nekadašnjoj MX1) , a plan mu je okruniti se po šesti put kao prvak Slovenije. Nastupat će na potpuno novoj Hondi CRF koja je posebno pripremljena od strane poznatih Talijana iz Aldini Racinga.

 

Sam vlasnik teama,Gabriele Rinaldi,gleda na cijelu situaciju optimistično budući da Gerčara smatra izrazito ozbiljnim i profesionalnim vozačem koji svojim radom ,ali i motivacijom želi opravdati sva očekivanja. Sada Klemenu ništa ne preostaje nego fokusirati se na početak sezone, u Kataru 1. ožujka.

 

Zanimljivo je da će dvojica najboljih slovenskih vozača Klemen Gerčar i Tim Gajser nastupati na utrkama Svjetskog prvenstva i braniti boje Honde. Naime Tim Gajser je također potpisao ugovor sa Hondom i to kao tvornički vozač HRC teama te će nastupat u klasi MX2...

 

fbmp ytmp imp