Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

NajavaMP144novosti

Brojne novosti za iduću sezonu i rušenje granice od 200 KS odredile su ton novog Moto Pulsa. No, uobičajene raznolikosti ne nedostaje.

 

 

Bile su potrebne čak 44 stranice Moto Pulsa da se obradi mnoštvo noviteta na sajmovima u Kölnu i Milanu. S probijenom granicom od 200 KS, a u jednom slučaju i 300 KS, ekstremni sportski motocikli su nakon dugo vremena izbili u prvi plan, no zanimljivi su i brojni novi crossoveri, a slijede ih i retro, naked i sport-touring noviteti.

 

 

Među testiranim modelima ističu se novi i pristupačan Harley-Davidson Street 750 te inovativna Yamaha Tricity, gradski skuter na tri kotača. Tu je i test BMW-a R 1200 GS Adventure, kralja luksuznih terenaca, kao i Suzukijevog maksi skutera Burgman 200, koji je bitno sposobniji nego to njegova zapremina sugerira.

 

 

Obrađene su i nelogičnosti u važećem sustavu dobivanja vozačkih dozvala za motocikle i mopede, dok se u sportskom dijelu, uz osvrt na završetak sezone, nalazi i izvještaj s Motohappeninga, kao i intervju s Martinom Vugrinecom, novim vozačem Red Bull Rookies kupa. Povijest i tehnika su u znaku talijanskih proizvođača, putopis nas vodi uzduž i poprijeko Balkana, a prijedlog za adventski vikend u srce Austrije.

 

Naslovna144-manja

fbmp ytmp imp