Novosti

Harley za zimogrozne

Heated One Touch Wireless Wrist Controller

Američki Harley-Davidson ponudio je svojim kupcima dodatke koje će ih usrećiti tijekom zimskih vožnji. U ponudi su najnoviji potpuno grijani odjevni predmeti koja služi kao podstava za vašu specijaliziranu opremu.


Riječ je o jakni, hlačama, čarapama i rukavicama čije grijanje možete odabrati u svakom trenutku na narukvici preko bežičnog kontrola od 12V, a koju stavite na ručni zglob preko rukavica. Rukavice se spajaju na jaknu, a čarape na hlače a sve je spojeno na mrežu od 12V. Po želji čarape se mogu spajati i zasebno. Kontroler može upravljati sa sedam grijača na jakni (dva grijača na prsima, dva na leđima, dva u rukavima i jedan na ovratniku), te 4 na hlačama (dva na koljenima i dva na potkoljenici), a sadrži bateriju koja se može puniti. Ova oprema koristi infracrvenu tehnologiju pa grijanje počinje trenutno. Rukavice pak koriste Carbon NanoCore grijače elemente koji brže postižu toplinu i troše manje energije od klasičnih žica. Sastav ove grijane odjeće je 95% polyester, a ostalo su rastezljivi materijali.


Cijene: Jakna košta 4.550 kn, čarape 1.350 kn, hlače 3.150 kn, rukavice 1.050 kn i daljinski upravljač One-Touch Wireless košta 1.350 kn. Uvoznik je Harley Davidson Zagreb na Oranicama.

Heated One Touch Programmable Jacket Liner

Heated One Touch Programmable Glove Liners

Heated One Touch Programmable Pants

Heated One Touch Programmable Sock Liners

fbmp ytmp imp