Novosti

Zimski Trash & Burn Custom Art Festival

kalendar cover 2018

Ono što je do sada bio samo party povodom promocije kalendara čije su stranice krasili atraktivni pin-up modeli i američki automobili od ove zime postaje "Trash & Burn Custom Art Festival".
Nakon 9-og Trash & Burn American Car Meetinga & Rock’n’Roll festivala koji se tradicionalno održava početkom ljeta, organizator je došao na ideju da promotivni party pretvori u otvoreniji događaj koji će se vremenom vrlo vjerojatno uvrstiti u kalendare mnogih ljubitelja dobre svirke i zabave, a i onih koji vole vidjeti atraktivna stara američka vozila te se podsjetiti kako se živjelo polovicom prošlog stoljeća.
Tako sada na našim stranicama imamo zadovoljstvo najaviti prvi Trash & Burn Custom Art Festival koji će se održati u Čakovcu, 16.12.2017.godine, u Metalac Industrial Bar-u.
Zvijezde večeri bit će My Buddy Moose, rock’n’roll band iz Rijeke, a kao gost s njima će nastupiti Dalibor Pavičić, član svjetski poznatog surf banda Bambi Molesters iz Siska, koji će odraditi i svoju DJ “šihtu”. Za zvučnu atmosferu pobrinut će se još i DJ Martin 13.
U sklopu događanja održat će se i cabaret show, a bit će prisutni i lowbrow artisti, tattoo i pinstriping majstori.

KAF

miss Stacey photo by Danijel Blazeka

Na slici je pobjednica Pin-Up Photo Contesta - Miss Stacey iz Slovenije

 

 

 

 

fbmp ytmp imp