Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

MP 164

Svibanjski broj Moto Pulsa donosi raznovrsne testove, pozadinu priče o novom grobničkom asfaltu, atraktivne kacige, obilje motosporta...

Još se nije osušila tinta u 163. broju Moto Pulsa, a već je na kioscima novo 164. izdanje. Bez obzira što je nastao u relativno kratkom roku, novi broj donosi brojne i raznovrsne testove, pri čemu ponuda recenzija započinje Ninjom ZX-10R SE, prvim Kawasakijevim motociklom s poluaktivnim ovjesom. Onima koji traže što bolji omjer uloženog novca i čistog vozačkog užitka mogao bi biti zanimljiv test zabavnog sportskog nakeda Suzuki GSX-S 750, dok se s druge strane spektra nalazi Harley-Davidson Street Bob, uvodni Softail model. Tu je i lijepi Ducati Scrambler Desert Sled, koji kombinira retro dizajn s iznenađujuće dobrim voznim osobinama, čak i izvan ceste. Nova Yamaha X-MAX 400 nas je u nekim stvarima podsjetila na TMAX, dok je Niu N1s Civic prihvatljiva opcija za one koji to vole raditi na struju.

Naznaku budućnosti elektro skutera potražite u analizi iONEX filozofije koju je u Tokyju obznanio Kymco, a posjetili smo i Tokyo Motorcycle Show, kao i jedan austrijski muzej motocikala. Tu su i testovi Dunlopovih cesta-pista TT guma, kao i Metzelerovih off-road pneumatika. Dakako da to nije sve, s time da ovaj put kao šećer na kraju dolazi i jednostavna nagradna igra u kojoj možete osvojiti repliku Rossijeve kacige, koju je on sam i vlastoručno potpisao za nekog sretnog čitatelja Moto Pulsa.

Naslovna164

fbmp ytmp imp