Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

Naslovna168 800x600

Još jedna sezona vožnje je pred vratima, a do onda skratite vrijeme listanjem novog i posebno šarolikog izdanja Moto Pulsa.

168. broj Moto Pulsa ima respektabilnu postavu testova: netom predstavljena Ducati Multistrada 1260 Enduro, nostalgičan BMW R nineT Urban G/S, gipka Honda CB 1000R+, klasičan Harley-Davidson Forty-Eight Special, za jedan BMW relativno pristupačan G 310 GS, sportski Kymco Xciting S 400 i elegantan Peugeot Django 150. Uglavnom, za skoro svakog ponešto u širokom rasponu od 27.290 do 178.990 kn.

A bez obzira na zimski lovostaj u borbi za bodove, tu je i doista opširna sportska rubrika u kojoj, između ostalog donosimo i 5 intervjua. Među njima su i tri svjetska prvaka, Tim Gajser, Marco Melandri i Sandro Cortese, ali i perspektivni Jordi Torres te Saša Bitterman, koji se uspješno vratio s relija Dakar. Bili smo i na predstavljanju „Dream Teama“ momčadi Repsol Honde, ali i na HMS-ovoj Noći prvaka, što je popraćeno i fotografijama svih tamo okupljenih prvaka Hrvatske. Pritom je za uvod dovoljno reći da je na račun 350 licenciranih vozača podijeljeno čak 600 pehara.

Putopis nas vodi na Isle of Man, i to baš kad se tamo voze TT utrke, a bili smo i na MBE sajmu u Veroni. Tu je i osvrt i na prvih 120 godina Peugeota, ali i na nikad prežaljenu Hondu RC30. I dakako, to nije sve.

Sadrzaj168

 

Naslovna168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motorcycle Rental:

https://rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

fbmp ytmp imp