Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima!

Naslovna183 800x600 

Uz hrpu noviteta za 2022., tu je i nekoliko rabljenih i hvaljenih modela, te osvrt na Rossija i njegove neprijatelje… I još mnogo toga drugog u zimskom broju Moto Pulsa

Ne sjećamo se kad je posljednji put Moto Puls imao toliko šarenog sadržaja, a raznovrsnosti svakako pridonosi i više od 50 noviteta, koji su predstavljeni ove jeseni, i to prije, za vrijeme i nakon sajma u Milanu. Uz to, dva noviteta za 2022. smo već i testirali; Aprilia Tuareg 660 se pokazala pravim avanturističkim motociklom, iznenađujuće zabavnim i na cesti i na terenu, dok je Ducati Streetfighter V2 kao stvoren za one koji žele doista uzbudljive sportske nakede.

Zanimljivi i svestrani BMW F 900 XR kombinira sport s udobnošću, dok Ohvale GP-2 definitivno ne treba suditi po njegovoj veličini, jer riječ je istinskom natjecateljskom motociklu, kao stvorenom za treniranje. Konačno, tu je i test Yamahe NMAX 125, skutera koji nudi modernu tehniku i obilje serijske opreme po doista razumnoj cijeni.

Ali nismo se bavili samo novim modelima, nego i rabljenim motociklima. Tako je tu i vodič za kupnju neuništive Yamahe FZ6, u naked i Fazer izdanju, kao i probranih 5 modela sportskih „tisućica“ koje nude blizu 180 KS za manje od 5.000 eura. Donosimo i priču o jednoj itekako rabljenoj Yamahi FJR 1300 koja je oborila Cannonball rekord jurnjavom preko SAD-a, a tu je i zaključak sezone motosporta, s posebnim osvrtom na karijeru Valentina Rossija, gledanu kroz prizmu petorice najvećih neprijatelja. I to nije sve, jer ima tu još puno zanimljivog štiva za dosadne zimske dane.

Naslovna183

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp