Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N128/ApriliaDay-osvrt/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N128/ApriliaDay-osvrt/Gallery

Motosport

Aprilia Day na Grobniku

ApriliaDay-osvrtXX

U subotu 26. svibnja u sklopu 41. Motohappeninga na Grobniku održan je tradicionalni Aprilia Day te Aprilia Spyke Vemar Cup, a sudionici su imali priliku osvojiti vrijedne nagrade.

U 13 sati održana je rekreacijska vožnja koja je za sve Aprilia vozače bila besplatna, a grupu Aprilia motocikala predvodio je Krešimir Erdec, vlasnik škole vožnje 99 racing school na Grobniku. Nakon rekreativne vožnje slijedilo je izvlačenje imena vozača Aprilije koji je osvojio tečaj vožnje na stazi pod vodstvom Krešimira Erdeca.

Sretni dobitnik je Dragan Biškić iz Zagreba.

Nakon poslijepodnevnih treninga uslijedio je Aprilia Spyke Vemar Cup na kojem su sudjelovali vozači Aprilia motocikala kao i vozači opremljeni Vemar kacigom ili Spyke odijelom.

Na pobjednički podij stali su:
1. mjesto Matija Gorički
2. mjesto Ervin Vujica
3. mjesto Manuel Matanović

Uvjerljivo najbrži Matija Gorički na Hondi CBR 1000 RR osvojio je Vemar Eclipse kacigu i Spyke kožno odijelo. Drugoplasirani Ervin Vujica na BMW-u osvojio je Vemar Eclipse kacigu i Spyke rukavice dok je trećeplasirani Manuel Matanović na Suzukiju osvojio Vemar Eclipse kacigu.

Vemar Eclipse kacigom nagrađena su i tri najbolja Hrvatska vozača Aprilije:
1. mjesto Mario Oreški
2. mjesto Nenad Lerga
3. mjesto Luka Žudić

Mario Oreški na Apriliji RSV4 Factory APRC, kao najbrži među njima, osvojio je i tečaj vožnje u ''99 racing school'' koji uključuje vožnju Aprilije RSV4 APRC na stazi uz snimanje i stručnu analizu vožnje.

Kao i svake godine, Aprilia day na Grobniku bio je idealna prilika za druženje ljubitelja marke Aprilia na stazi i izvan nje.

Galeriju fotografija pogledajte ovdje

{gallery}NOVOSTI/N128/ApriliaDay-osvrt/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp