Motosport

Odsad i MotoGP emisija na Sport Klub TV-u

Rossi test 18

Ovog četvrtka je na Sport Klubu prva MotoGP emisija, u nastanku koje sudjeluje i Moto Puls.

MotoGP sezona je pred vratima. U petak 16.3. na rasporedu su prvi ovogodišnji službeni treninzi, da bi u nedjelju (18.3) došao red i na utrke za VN Katara. Sport Klub televizija i ove godine prenosi treninge, kvalifikacije i utrke za sve tri klase, kroz svih 19 utrka svjetskog prvenstva.

Uz iskusnog komentatora Darina Jankovića, u svoju drugu sezonu u ulozi stručnog sukomentatora ulazi i novinar Moto Pulsa Tomislav Bešenić, a važna je novost za ovu sezonu da će njih dvojica, uz prijenose uživo, raditi i posebne polusatne, autorske emisije o MotoGP prvenstvu. Biti će tu analiza, intervjua, najava, tehnike i različitih tema vezanih uz svjetsko prvenstvo, sve to aranžirano uvijek atraktivnim snimkama MotoGP akcije.

Plan je da MotoGP Special – Pit Box Klub ide četvrtkom navečer, uoči svake utrke svjetskog prvenstva, pa je tako prva epizoda na rasporedu već ovaj četvrtak (15.3.) u 20:30 na SK1 kanalu. Uz osvrt na zimska testiranja i predstavljanja tvorničkih momčadi, to premijerno izdanje donosi i kratak pregled prošle sezone, intervju s aktualnim prvakom Marc Marquezom i najavu noćne utrke za VN Katara. Uglavnom, malo priče i dosta MotoGP akcije, taman za zagrijavanje uoči nove sezone, a koja bi, po viđenom na testiranjima, mogla biti još i zanimljivija od one fantastične prošlogodišnje.

fbmp ytmp imp