Motosport

Prančić i Kunić preuzeli svoje Yamaha motocikle

motori preuzimanje 2022 5

Osim u prvenstvu Hrvatske, Jurica Prančić i Luka Kunić branit će plave boje Yamahe i na utrkama Europskog i Alpe-Adria prvenstva.

U nastavku vam prenosimo izvješće iz tvrtke TM Zagreb, hrvatskog zastupnika za Yamahu:

04.02.2022. u TM Zagreb d.o.o. u ugodnoj atmosferi uz formalno druženje i upoznavanje, (uz strogo pridržavanje mjera za sprečavanje širenja COVID-19 virusa) održan je i sastanak s našim mladim cross nadama i njihovim roditeljima. Imali smo čast ugostiti Juricu Prančića, vozača u klasi MX65 te Luku Kunića koji vozi klasu MX2.

I u ovoj sezoni 2022 Jurica i Luka nosit će modre boje Yamahe, a planirana su natjecanja za prvenstvo Hrvatske, Slovenije te odabrane utrke za Europsko prvenstvo i sudjelovanje na prvenstvu Alpe-Adria.

Veselimo se suradnji kroz cijelu sezonu i vjerujemo kako će dogovoreni posebni tehnički paketi za motocikle pridonijeti većoj konkurentnosti, većim uspjesima te boljim rezultatima i na domaćem i na stranom terenu.

Natjecatelji su u zavidnoj fizičkoj i tehničkoj formi, a dodatnim treninzima ljestvicu kvalitete planiraju podignut će na još viši nivo.

Racing odjel TM Zagreb d.o.o. i Delta Team Krško uz potporu Yamaha Motor Europe stoje na raspolaganju za pomoć, potporu i naravno želimo našim nadama puno uspjeha!
Kako je prošla sezona 2021?

Velika nam je čast i naglasiti kako je Luka Kunić na otvorenom prvenstvu Slovenije u motocrossu klasa 125 osvojio 1. mjesto, na otvorenom prvenstvo Hrvatske u supercrossu klasa mx2 1. mjesto te na dodijeli hrvatskog motociklističkog saveza proglašen za najboljeg motociklista 2021 godine.

Ništa manje zadovoljstvo nije objaviti kako je na otvorenom prvenstvu hrvatske u motocrossu klasa mx65 Jurica Prančić osvojio 3. mjesto.

Sretno dečki…..

 motori preuzimanje 2022 7

 

fbmp ytmp imp