Novosti

KTM Racing

KTM-racingMAko ste dosada samo maštali o natjecateljskim motociklima kojima upravljaju likovi poput Mike Kallia ili pak Tommy Searlea, KTM vam omogućuje da snove pretvorite u stvarnost. Motocikli koje vam nude možda jesu rabljeni, ali baš zato imaju posebnu vrijednost.

 

KTM 250 GP model 2008, malo vožen, puno natjecateljske opreme, redovito održavan, prvi vlasnik Mika Kallio, nije za registraciju, cijena po dogovoru. Ne, ne morate tražiti, prethodni oglas nije prepisan iz našeg besplatnog malog oglasnika, no spomenuti je motocikl doista na prodaju.

 

Ne znamo da li ih je to kriza tako jako stisla, no KTM je po prvi put širokoj javnosti odlučio ponuditi svoje tvorničke natjecateljske motocikle na kojima su prije samo godinu ili dvije na utrkama Svjetskog prvenstva podije osvajale neke od njihovih najvećih vozačkih zvijezda. Uz nekoliko KTM-a 250 GP koje su vozili Kallio, Aoyama i Simon ta jedinstvena ponuda uključuje i 5 repariranih modela 125 GP koje su koristili na svjetskom prvenstvu 2007. godine, a tu su i 4 motocikla RC 125 korištena u sklopu Red Bull KTM MotoGP kupa.


Iz tvorničkog off-road asortimana u ponudi je 250 SX-F s kojim je Tommy Searle dogurao do naslova svjetskog vice-prvaka, a tu je i 450 SX-F kojeg je koristio Jonathan Barragan. Ako neki od spomenutih motocikala silno želite udomiti u svojoj garaži ili dnevnom boravku, a novac vam nije problem, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. I požurite, jer možda je već prekasno.

Više u ovoj kategoriji: « Usporedni test 1000 Predstavljanje »
fbmp ytmp imp