Novosti

Michelin Power Pure

MichelinPPMNova guma iz Michelina

 

Michelin je na tržište izbacio novu gumu obdarenu najnovijim tehnologijama, koja bi užitak vožnje na dva kotača trebala učiniti još boljim i potpunijim.


Ovaj francuski proizvođač već je duže vrijeme poznat po izradi guma koje koriste višestruke smjese u svojoj konstrukciji kako bi omogućile spoj što boljeg prianjanja u zavojima, zbog čega se na stranicama gume koristi mekša smjesa, dok tvrda smjesa na sredini gume nudi trajnost na visokim brzinama.

 

Nova  guma donosi istu tehnologiju, ali novost se krije u tome da je Power Pure najlakša guma u svojoj kategoriji te prema tvrdnjama iz Michelina par ovih guma teži otprilike jedan kilogram manje od konkurentskih proizvoda, što bi trebalo imati veliki utjecaj na vozne osobine motocikala budući da se zbog manje težine guma znatno smanjuju rotacione mase motocikala.

 

U svojoj ponudi Michelin smješta ovu gumu odmah iznad Pilot Powet 2CT-a, što znači da bi to trebao biti njegov najbolji proizvod u kategoriji sportskih cestovnih guma. Prednja guma dostupna je u dimenzijama 120/60-17 i 120/70-17, dok je stražnja dostupna u dimenzijama od 160/60-17, 180/55-17, 190/50-17 i 190/55-17.

Više u ovoj kategoriji: « Biker Fest 2010 Moto2 »
fbmp ytmp imp