Novosti

Racing4fun

vemar-spyke1mDobrodošli u racing svijet oktanske zabave i vrhunskih nagrada! Pripremite svoje motocikle, obnovite opremu, jer Spyke i Vemar vas pozivaju da pokažete svoju natjecateljsku stranu na riječkom Grobniku!
Piaggio Hrvatska s ovlaštenim dealerima Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera i Moto Guzzi programa, te Crediflexom i Splitskom bankom organiziraju SPYKE & VEMAR kup -Racing4fun , namjenjen prvenstveno amaterima i mladim vozačima. Bez brige, iskusnim licenciranim vozačima i novinarima svih moto magazina, sudjelovanje je dopušteno.

Nije važno koji motocikl vozite - Apriliu, BMW, Ducati, Hondu, Kawasaki, KTM, MV Agustu, Suzuki, Triumph ili Yamahu – važno je da vas čuva Spyke i Vemar oprema, jer na stazi vas očekuju profesionalni uvjeti i dostojna konkurencija!

Možete li biti prvi?

Ukoliko nemate Vemar i Spyke opremu,a kako bi mogli sudjelovati u kupu, tijekom svibnja i lipnja, vrhunsku Spyke i Vemar racing opremu iz nove kolekcije 2009./2010. moći ćete kupiti sa čak 30% popusta u prodajnim mjestima suorganizatora Spyke i Vemar Racing4fun kupa.

Dante - Dubrovnik,
Ami Trade - Karlovac,
HP Motori - Pula,
Moto Matušić - Matulji Rijeka,
Auto Moto Nautik - Slavonski Brod,
Piaggio centar - Split,
Piaggio centar Iljadica Rapo - Šibenik,
Promoto - Trogir,
Maras - Vinkovci,
AMC Bauer - Zabok,
Moto Shop Lerga - Zadar,
Moto Mondo - Zagreb,
Skutermoto - Zagreb.
vemar-spyke2mUkoliko niste sigurni u izbor prave Vemar kacige, ne brinite! Tijekom svih Motohappeninga, organizatori SPYKE & VEMAR Racing 4 fun kupa, omogućit će jedinstveni test&buy sistem – osiguran je dovoljan broj testnih Vemar kaciga koje će se moći kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni!


Vratili smo Racing 4 fun!

Nakon prijave, sudionici SPYKE & VEMAR kupa - Racing4fun mogu odvoziti trening s povlaštenom cijenom od 500,00kn (broj je ograničen na 40 mjesta), a sama utrka od 6 krugova je besplatna!

VEMAR kup, prvi dio SPYKE & VEMAR kupa, održati će se u subotu 23.svibnja na stazi Grobnik tijekom 33.Motohappeninga. Start utrke je u 18:15.

SPYKE kup, drugi dio natjecanja, održati će se na istom mjestu 27.lipnja u sklopu 34.Motohappeninga. Start utrke je u 18:15.

Obje utrke su otvorenog “no limit” tipa, a održati će se kao “happy race”, tj. nema bodovanja i važno je samo stići do cilja. Pobjednici utrke (prva tri mjesta) kao nagradu će dobiti prigodnu nagradu od organizatora kupa PIAGGIO-HRVATSKA d.o.o.

Tijekom svih Motohappeninga, organizatori SPYKE & VEMAR Racing 4 fun kupa, omogućit će jedinstveni test&buy sistem – osiguran je dovoljan broj testnih Vemar kaciga koje će se moći kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni!


Nagrade za sve!

Za sudionike SPYKE & VEMAR kupa - Racing4fun pripremljen je zaista interesantan fond nagrada! Važno je samo sudjelovati, jer svi imaju jednake šanse za dobitak pošto se nagrade izvlaće po sistemu lutrije.
Ukupni fond nagrada oba kupa:
paddock pass za Moto GP Valencije i plaćeni smještaj u hotelu u Valenciji od 05.11. do 09.11. ( 2 nagrade)
paddock pass za Moto GP Češke - Brno (3 nagrade)
paddock pass za WSBK Brno - Češka (3 nagrade)
paddock pass za WSBK Nurburgring - Njemačka (3 nagrade)

Piaggio Hrvatska sa suorganizatorima je pripremila poseban fond nagrada za ljubitelje i vlasnike Aprilia motocikala. Nagrade će se također izvlačiti putem sustava lutrije, no šansu za dobitak imaju natjecatelji na Aprilia motociklima.

“Aprilia” ukupi fond nagrada:
1 Akrapovič slip on sistem, a ukoliko nagradu osvoji vlasnik RSV4 tada je nagrada Akrapovič SBK racing ispuh
4 x kaciga Vemar V1021 Midas model 2009
4 x jakna Spyke Heat GT
10 x majica Aprilia racing

Pravilnik SPYKE & VEMAR kupa - Racing4fun :
za Vemar kup sudionik mora imati Vemar racing kacigu ( Eclipse, VSREV, VSRC, VSR)
za Spyke kup sudionik mora imati Spyke kožno odijelo (jednodijelno ili dvodijelno) ili odgovarjući komplet Spyke kožnih sportski hlača i Spyke kožne jakne s protektorima (jakna i hlače moraju biti spojeni zatvaračem)
na stazu mogu izaći samo sudionici koji odvoze trening prije utrke, u petak ili subotu 
prvih 40 prijavljenih za svaki kup imaju pravo na povlašteni trening s cijenom od 500,00 kn, dok ostali sudionici plaćaju punu cijenu od 720,00 kn
ukoliko bude više od 35 prijavljenih, postoji mogućnost održavanja dvije utrke po 6 krugova
Nagrade za Vemar kup: 2 x paddock pass za Moto GP Češke, 1 x paddock pass za WSBK Brno, 1 x paddock pass za Moto GP Valencije s plaćenim smještajem u Valenciji
nagrade za Spyke kup: 1 x paddock pass za Moto GP Češke, 2 x paddock pass za WSBK Brno, 3 x WSBK Nurburgring, 1 x paddock pass za Moto GP Valencije s plaćenim smještajem u Valenciji
svim sudionicima koji odvoze oba kupa, na izvlačenju 27. lipnja u šeširu će se naći dva listića s njihovim imenima
svi sudionici moraju popuniti Prijavni list kod suorganizatora kupa, a cijenu treninga trebaju uplatiti na račun Đuro Sporta najmanje 6  dana prije početka Motohappeninga. Sve dataljne informacije o treningu možete vidjeti na www.motohappnening.com ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Aprilia nagrade će se podijeliti po pola ukupnog fonda po kupu, dok će Akrapovič slip on sistem dobiti sretni vlasnik Aprilie koji bude sudjelovao u Spyke kupu.
Više u ovoj kategoriji: « Bridgestone day Usporedni test 1000 »
fbmp ytmp imp