Novosti

Službene skice

Suzuki novosti u crtežu

 

Suzuki-crtezi-1MRazni pristupi su mogući tijekom kampanje podizanja svijesti o novim modelima pojedinih tvrtki, a Suzuki je odlučio objaviti službene crteže svojih cestovnih uzdanica za sljedeću sezonu


Za uživanje u 2011. godini Suzuki nam donosi obnovljene modele GSX-R 600 i 750 te naked motocikl GSR koji koristi agregat zapremine tri četvrtine litre. Dostupne informacije su vrlo šture, a za više podataka trebamo sačekati službeno predstavljanje na sajmu INTERMOT u Kolnu za manje od dva tjedna.

 

Osim očitih vizualnih izmjena na „malom" i „srednjem" GSX-R-u, vijesti iz tvornice govore o neznatnim doradama an agregatima te posve novom okviru za ove modele. Naravno, u skladu s politikom tvrtke, oba sportska motocikla su doživjela jednake preinake i osvježenja, a kada je riječ o izgledu možemo naglasiti novi oblik usisa zraka te povratak prepoznatljivom obliku prednjeg svijetla.

 

Suzuki-crtezi-2MZa razliku od ovih primjera osvježavanja postojećih modela, Suzuki će uskoro svijetu ponuditi i posve novi naked model više srednje klase u koju proizvođači očito polažu nade. Tako će se Suzuki GSR750 za kupce boriti s motociklima poput Yamahe FZ8, Kawasakija Z750R, Ducati Monstera 796 i sličnih.

 

Po provjerenom receptu, GSR će koristiti prilagođeni agregat modela GSX-R750, a ravnoteža između prihvatljive cijene i voznih osobina dolazi korištenjem pristupačnijih komponenti ciklistike.

 

Na europskim tržištima ovakvi motocikli u pravilu bilježe odlične tržišne udjele pa ne sumnjamo da će i novi Suzuki agresivnog izgleda uspjeti zagrabiti svoj dio tržišnog kolača.

fbmp ytmp imp