Novosti

Sport: Moto Puls Dunlop Cup

DunlopCupMDruga sezona Moto Puls Dunlop Cupa je pred vratima i očekujemo veliki odaziv natjecatelja na prvom ovogodišnjem Motohappeningu koji će se održati od 22. do 24. svibnja 2009. godine. Prijavljenih je već dosta, ali još uvijek ima mjesta za nove zainteresirane

 

33. po redu Motohappeninga između ostaloga će poslužiti kao otvorenje druge sezone Moto Puls Dunlop Cupa, namijenjenog vozačima amaterima i rekreativcima koji tek ulaze u svijet moto utrka. Iako je broj dosad prijavljenih vozača već odavno prešao brojku od 40, ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da mjesta za prijave još uvijek ima. Također napominjemo promjenu termina utrka Moto Puls Dunlop Cupa, koje će se ove sezone održavati u nedjelju, za razliku od prošlogodišnjih utrka koje su se vozile subotom. Pogodnosti koje se nude natjecateljima su besplatne utrke i popust na kupnju guma u iznosu od 30% u trgovinama Unikomerca.


Detaljna pravila Moto Puls Dunlop Cupa možete pročitati na Internet stranici www.motohappening.com ili u 94. broju Moto Pulsa.


Za sve dodatne informacije vezane uz Moto Puls Dunlop Cup možete poslati upit na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati na broj telefona +385 91 5420 189. 

Podaci koji su potrebni za prijavu natjecatelja su sljedeći:

 

Ime i prezime
Godina rođenja
Broj telefona
Motocikl
Godina proizvodnje
Dimenzije guma

Više u ovoj kategoriji: « Piaggio Triumph Tiger 800 »
fbmp ytmp imp