Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N118/KTM-motokros/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N118/KTM-motokros/Gallery

Novosti

Svi po uzoru na 350 SX-F

KTM-motokrosXX

KTM je predstavio svoju motokros paletu za 2012. Inspiraciju su tražili u pobjedničkom 350 SX-F

KTM 350 SX-F je po mnogočemu unio revoluciju u svijet motokros utrka, no za KTM je bio poseban i po tome što su napokon popustili i oplemenili stražnji ovjes progresivnim polužjem. U netom predstavljenom asortimanu za 2012., od klase 125 na više, svi KTM-ovi motokros modeli imaju progresivno polužje.

Osim tog noviteta, dvotaktni 125 SX i 150 SX imaju i poboljšani okvir, dok 250 SX uz sve to krase i poboljšanja na rasplinjaču. Kod četverotaktnih motokros modela, 250 SX-F je dobio elektropokretač, a tu je i poboljšana prednja vilica, dok 350 SX-F ima dorađeni okvir.

Najsnažniji 450 SX-F za 2012. dolazi s poboljšanom prednjom vilicom, izdržljivijom spojkom i dodatnom komorom na ispušnoj cijevi. Više o svemu pročitajte u idućem broju Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N118/KTM-motokros/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp