Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N118/Husqvarna-skica/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N118/Husqvarna-skica/Gallery

Novosti

Prve skice nove Husqvarne

Husqvarna-skicaXX

U Husqvarni očito mnogo očekuju od novog dvocilindričnog modela. Nakon što su prvo predstavili agregat, sada su objavili i prve skice novog streetfightera koji će biti predstavljen na salonu u Milanu

Prve grube skice potpuno novog modela Husqvarne, onog pokretanog dvocilindričnim agregatom, potvrđuju očekivanja kako će se raditi o agresivnom nakedu čiji je dizajn oplemenjen naglašenim utjecajem supermoto stila.

Time bi se Husqvarna trebala uključiti u borbu s KTM Super Dukeom, a možda uzeti i pokojeg kupca golih Ducatija. Na spomenute modele nova Husqvarna podsjeća i svojom izvedbom rešetkastog okvira, s tom razlikom da će se u njega, umjesto V2 agregata, ugrađivati redni dvocilindraš.

Kao što je već ranije objavljeno, radi se o verziji agregata koji se već godinama ugrađuje u BMW-ovu seriju F 800, s time da je u ovom slučaju zapremina porasla na 900 ccm i razvijat će između 95 i 100 KS. Motocikl sličan ovom na skicama trebao bi biti službeno predstavljen na jesenjem salonu u Milanu, nakon čega će na istoj bazi biti predstavljeno još nekoliko Husqvarnih modela.

{gallery}NOVOSTI/N118/Husqvarna-skica/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp