Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N120/Piaggio-MP3/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N120/Piaggio-MP3/Gallery

Novosti

Redizajnirani MP3

Piaggio-MP3XX

Piaggio MP3 prošao je tretman uljepšavanja i postao Touring, te mu je usput i proširena paleta motora. Od sada je najjača verzija 500 koja se prodaje u Sport i Business varijanti

Nakon predstavljanja ekstravagantnije dizajniranog modela Yourban, u Piaggiu su odlučili malo osuvremeniti i klasični MP3 model, koji sada u nastavku svog imena ima oznaku Touring. Promjene nisu dramatične, ali su ipak vidljive golim okom.

Tako MP3 Touring ima drugačiju rešetku hladnjak, sada naglašeno saćaste teksture, potpuno novi vjetrobran podesiv u 3 razine i srebrne naplatke. Redizajnirani bi model trebao biti i praktičniji budući su s u podnožje vjetrobrana integrirana tri otvorena pretinca, ali i udobniji zahvaljujući novom sjedalu i drugačijim ručkama upravljača.

Novosti nalazimo i u paleti motora. Uz postojeće verzije 125 (15 KS), 300 (22,5 KS) i 400 (34 KS) sada je tu i model 500, pokretan jednocilindričnim agregatom, koji je već poznat iz Gilere Fuoco, a razvija 40 KS pri 7.250 okr/min. Taj će najsnažniji MP3 Touring biti dostupan u dvije izvedbe.

Prva nosi oznaku Business i prepoznatljiva je po smeđem sjedalu, a druga nosi oznaku Sport i posjeduje aluminijsku podnicu i aerodinamičnije retrovizore. Sport dolazi samo u tamno sivoj boji, kojoj kontrast čine brojni dijelovi obojani u crno, uključujući tu i kotače.

{gallery}NOVOSTI/N120/Piaggio-MP3/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp