Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N122/CBR1000RR/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N122/CBR1000RR/Gallery

Novosti

Službena pretpremijera

CBR1000RRXX

Fotografije blago naoštrene Honde CBR 1000 RR za 2012. godinu dobile su i službenu potvrdu. Otkrivene su i sitnice o tehničkoj evoluciji

Istina je. Honda dvadesetu obljetnicu Firebladea neće obilježiti potpuno novim modelom, već samo evolucijom dosadašnjeg CBR-a 1000 RR. Prve neslužbene fotografije koje su „procurile“ prije otprilike mjesec dana, dobili su i svoju službenu potvrdu proteklog vikenda, kada su John McGuinness u Le Mansu i Johnathan Rea u Imoli sinkronizirano podigli plahtu s modela za 2012.

Osim što je postalo jasno kako CBR 1000 RR za 2012. krasi bitno agresivniji dizajn, pretpremijera je potvrdila i špekulacije o tehničkim promjenama. Tako se zna da će se naprijed nalaziti BPF vilica, kakvu na svojim sportskim modelima koriste i drugi japanski proizvođači, dok bi patentirani stražnji amortizer trebao predstavljati nešto veću inovaciju.

Novi su i kotači, jednako kao i komandna ploča u LCD izvedbi, bogata informacijama, no čini se ne i onim podacima koji bi dali nagovijestili ugradnju elektronske kontrole proklizavanja. Nakon ove pretpremijere, Honda CBR 1000 RR svoju će službenu premijeru odraditi u studenom na EICMA salonu u Milanu, kada će biti poznati i konkretni tehnički podaci.

{gallery}NOVOSTI/N122/CBR1000RR/Gallery{/gallery}  
fbmp ytmp imp