Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N123/Kawasaki-W800SE/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N123/Kawasaki-W800SE/Gallery

Novosti

Zlatno-crna klasika

Kawasaki-W800SEXX

Kawasaki W800 je poseban sam po sebi, no taj se dojam dodatno pojačava u zlatno-crnom Special Edition izdanju

Iako ni izbliza nije promijenio svijet, Kawasaki W800 ga je svakako učinio boljim. Ne radi se tu o posebno izraženom trendu, ali sve se više gleda u smjeru klasika, a kako bi se približio i onima koji u retro stilu traže i blagu sportsku crtu, W800 je postupao dostupan i u Special Edition izdanju.

U osnovi, Special Edition je identičan osnovnom modelu, ali ga umjesto obilja kroma karakterizira crna boja. Pritom su „zamračeni“ agregat i kompletan ispušni sustav, ali i prednji i stražnji blatobran, dok su kotači istovremeno obojani u zlatnu nijansu. U području deklariranih vrijednosti nema promjena, pa tako 217 kg težak W800 Special Edition pogoni 48 KS i 60 Nm koji se oslobađaju na niskih 2.500 okr/min. Cijena još nije poznata.

{gallery}NOVOSTI/N123/Kawasaki-W800SE/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp