Novosti

Još jedan veliki susret

Vespa-World-HrvatskaXX

Nekon što je prije godinu dana Hrvatska, točnije Biograd na moru ugostio veliki susret vlasnika i ljubitelja Harley-Davidson motocikala, saznajemo da je u pripremi još jedan. Naime Vespa Club Croatia se nominirao i dobio čast, ali i veliki zadatak organizirati World Vespa Days koji će se održati 2015. godine.

Iako je do tada još podosta vremena, vjerujemo da organizatori već sada počinju razmišljati o tome što i kako napraviti. Za početak je donesena odluka da se ovaj događaj održi u Biogradu na moru gdje se očekuje iznimno velik broj sudionika, kako zbog prirodnih ljepota Dalmacije, ali i zbog odličnog položaja Hrvatske. Ovogodišnji World Vespa Days održali su se u Londonu uz ograničen broj sudionika, 2013. godine će domaćin biti Hasselt u Belgiji, a prije Hrvatske će se vespaši okupiti u Mantovi u Italiji.

Ovo su za sada dostupne informacije, a kako dođemo do novih potvrđenih podataka o njima ćemo vas i obavjestiti. U međuvremenu možete pratiti odgovarajuću grupu na Facebook-u ili pregledati stranice vespaclubcroatia.com

fbmp ytmp imp