Novosti

U otkrivanju Harley-Davidson® zimske kolekcije 2013

 

bragg3_casual_jakna_-_prednja_strana
Harley-Davidson uvijek se brine da njihovi vozači budu dobro opremljeni za hladne nadolazeće mjesece, pa tako i otkriva svoju novu zimsku kolekciju za 2013-u!


Vraćajući se u na korijene klasičnog dizajna koji u sebi sadrži buntovnički retro Harley-Davidson duh, svaki komad je dizajniran i potpisan Harley-evim stilom sa fenomenalnom ugodom za nošenje i kvalitetom. Naglasak je u ovosezonskoj kolekciji na jaknama sa modnim detaljima, kako u muškoj tako i u ženskoj kolekciji.

JAKNE ZA MUŠKARCE
Inspirirani ranijim patentiranim dizajnom Harley-Davidson custom grafikama i stiliziranim izgledom, muške jakne I dalje zadržavaju beneficije komfora i performansi, stručno dizajnirane unutar Harley-Davidson tima.
muska_majica_sa_kapuljacom_i_skull_backprintom

JAKNE ZA ŽENE
Na novu kolekciju ženskih jakni bitno je utjecao klasični Harley-Davidson stil, nadograđen i oplemenjen modernim dizajnom i ženskim luksuznim stilskim detaljima.
zenska_barsunasta_jakna_sa_kapuljacom_-_prednji_dio
Naglasak u kolekciji za muškarce je na retro grafikama i retro stilu, osobito na košuljama, majicama i puloverima.

Ženska kolekcija je okarakterizirana stiliziranim srebrnim našivenim natpisima, udobnošću za nošenje i luksuznom kvalitetom.

zenski_pleteni_pulover_sa_kapuljacom_-_straznji_dio
Više informacija o artiklima možete saznati u Harley-Davidson-u Zagreb i na www.harley-davidson-zagreb.hr Detaljniji uvid u kolekciju na www.Harley-Davidson.eu/motorclothes

zenska_tanja_jakna_sa_duplim_kopcanjem_i_kapuljacom_-_prednji_dio

fbmp ytmp imp