Novosti

Driftanje prvaka

maxresdefault

Spojite najmlađeg Speedway Grand Prix svjetskog prvaka ikada, višestrukog osvajača X-Games medalja u relikrosu, ovalnu zemljanu stazu; i što dobijete? Jako puno leteće zemlje i tandemskog driftanja na najvišoj mogućoj razini; baš to!
Monster Energy je pozvao Tai Woffindena i Liama Dorana da se udruže sa svojim vozilima – divlji 500cc Jawa Speedway motocikl i turbom pogonjenim Citroenom DS3 sa turbo punjačima – protiv ovalne staze i pokažu ono što rade na najbolji mogući način.
"Bilo je sjajno voziti se sa Liamom po stazi. On je sjajan tip i opak je vozač," rekao nam je Tai nakon što je snimanje završilo. "Sjajno je bilo driftati krugove s njim pokraj sebe. Video je sjajan i uzbuđen sam radi ove sjajne ideje."
Liam je dodao: "Driftati kroz zavoje dok mi Tai praktički dodiruje kvake na vratima je bilo poprilično ludo. Navikao sam voziti blizu automobila, ali voziti pokraj motocikla je druga priča. Danas mi je bilo teško voziti jer smo pokušali voziti što bliže jedan drugome. On mi je bacao zemlju na vjetrobran i smetala su mi zelena svjetla koja smo ugradili radi noćnog snimanja. Video je ispao sjajno i vjerujem da će se svidjeti ljudima."
Napasajte oči na ultimativni noćni dvoboj motocikla i automobila. Video se može naći na Monster Energy YouTube kanalu:
www.youtube.com/watch?v=LslkdxViw38

 

fbmp ytmp imp