Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

NajavaMP141novosti1

141. broj Moto Pulsa ima snažnu talijansku notu, naglašenu i testom Monstera 1200 S, no ipak je glavna zvijezda novi BMW R 1200 RT.

 

S ulaskom u promjenjivi svibanj Moto Puls je ušao i u punoljetnost, a svih tih 18 godina iskustva utkano je i u stvaranje 141. izdanja „najbrže hrvatske revije". Glavna zvijezda slavljeničkog broja je novi BMW R 1200 RT, koji se, sasvim očekivano, pokazao kao motocikl krojen po mjeri hedonista, prije svega onih dobro „potkoženih". Istovremeno, test pristupačnog Suzukijevog sport-touringa GSX 650 F pokazuje da udobnost nije rezervirana samo za one najbogatije, a pobornike takvog racionalnog pristupa mogao bi zanimati i test štedljivog i praktičnog skutera Kymco People 125i.

 

Ipak, najveći je dio Moto Pulsa posvećen ispreplitanju slavne prošlosti i obećavajuće budućnosti talijanske moto industrije. Doduše, kratki usporedni test četiri posljednje generacije Ducatijevih superbike motocikala možda i daje donekle naslutiti da je „bolje sutra" bilo još jučer, no zato s optimizmom zrači test novog i brutalno snažnog Ducatija Monster 1200 S.

 

Test MV Aguste Brutale 675 pokazuje da talijanska egzotika može bi i relativno pristupačna, a slično vrijedi i za najnoviju Vespu Sprint 125 3V, koju smo provozali ulicama Rima. Tu je i osvrt na remek-djela netom preminulog Massima Tamburinija, tehnički prikaz ekstremno olakšanog Ducatija 1199 Superleggera, kao i kratko prisjećanje na originalni Moto Guzzi V7 Sport. Osim toga, na talijanskoj se mašineriji predstavljaju i nove kandidatkinje izbora za Miss Motori.

 

Uobičajene rubrike donose presjek motosporta, ekstremnu preradu, pustolovine u Maroku i pregled proljetnih noviteta, dok analiza tržišta konačno donosi i malo nade, nakon godina strmoglavog pada. Sve to i još mnogo više možete pronaći u prvom punoljetnom broju Moto Pulsa, koji je stigao na kioske. Dolje niže možete vidjeti kompletnu naslovnicu.

fbmp ytmp imp