Novosti

Mitas ostaje službeni dobavljač guma za speedway FIM natjecanja

Photo speedway

Mitas je potpisao višegodišnji ugovor sa BSI Speedway, promotorom FIM speedwaya, kojim ostaje službeni dobavljač guma i sponzorski suradnik svjetskog prvenstva 11. godinu zaredom. Češka kompanija biti će također i generalni sponzor trećeg kruga natjecanja 17. svibnja, koji je poznat i kao Velika nagrada Finske.

 

Komentirajući poslovni dogovor Andrew Mabin, direktor marketinga i prodaje u Mitasu, rekao je: „Mitasova povezanost sa speedwayom traje 67 godina, od kada smo 1947. započeli proizvodnju specijalnih pneumatika za sport. Tokom ovih godina bili smo posvećeni razvoju i podršci speedway discipline i sa zadovoljstvom nastavljamo ovaj posao u godinama koje su pred nama."

 

U 2014. Mitas je obnovio svoj SIM certifikat za oba tipa spidvej pneumatika, SW-07 i SW-09. FIM certifikat – koji izdaje upravno tijelo – dokazuje da su ovi pneumatici ispunili ili nadmašili zahtjeve FIM certifikacijskog programa. Certifikacija je važeća do kraja 2017. godine.

 

Mitasovi speedway pneumatici i dalje predstavljaju prvi izbor vrhunskih spidvej vozača. Njihova iskustva u utrkama na najvišem nivou predstavljaju za Mitas dragocjen doprinos daljem razvoju guma.

fbmp ytmp imp