Novosti

Na krilima tradicije

dsc 6629re mala

Marka Indian neosporno ima bogatu tradiciju, ali novije generacije o tome ne znaju previše. Kako bi se to ispravilo pred nama je još jedan projekt koji veliča slavnu prošlost Indian motocikala. Iz radionice Jeba Scolmana, majstora koji je sagradio i fantastični "Spirit Of Munro", motocikl u kojem je predstavljen novi Indian ThunderStroke 111 agregat, sada je iz tvornice dobio agregat modela Scout i odriješene ruke.

Motocikl koji je Scolman sagradio nazvan je Black Bullet Scout, a sve osim spomenutog agregata na njemu je unika. Skladne linije "limarije" asociraju na motocikle za utrke ubrzanja te obaranje brzinskih rekorda iz kasnih pedesetih te rnaih šezdesetih godina prošlog stoljeća. 

Na "metak" iz naziva motocikla asocira "Bullet" maska pričvršćena na prednju vilicu dok usko postavljene ručice upravljača te oslonci za noge tik uz stražnju osovinu otklanjaju svaku mogućnost razmišljanja o kompromisima. Kako bi cijeli motocikl bio još uži Scolman je izlio novu usisnu granu i time premjestio leptirasta tijela, a osim brzine Indian Black BUllet Scout se može pohvaliti i izgledom.

Dok je izvjesno kako će u nekom trenutku ovog ljeta Black Bullet Scout pojuriti slanom stazom i pokazati što može, svojom pojavom će se dičiti na slavnom moto festivalu u Sturgisu krajem mjeseca, a od tamo se nadamo ekskluzivnoj reportaži.

fbmp ytmp imp