Novosti

HOG 2016.: Portorož umjesto Biograda

portorozEshot

Ljubitelji Harley-Davidsona diljem svijeta pripremaju se za godinu ispunjenu zanimljivim Harley događanjima budući je tvrtka najavila rally za Europu, Bliski istok i Afriku te raspored događanja za 2016.

Događaj sezone započinje u Grimaudu, na predivnoj Azurnoj obali, u Golfe de St-Tropez resortu, od 28. travnja do 01. svibnja 2016. s 10-im godišnjim Harley-Davidson Euro festivalom. Više od 15.000 Harleyjista prisustvovalo je na Europskom festivalu 2015., a 2016. očekuje se još više posjetitelja koji će ispuniti ovo naselje, uživati u dobroj glazbi na pozornici uz plažu, i opustiti se u mnogim restoranima, noćnim klubovima i barovima u regiji. Ulaznice za Euro Festival biti će u prodaji uskoro – najave će biti plasirane putem HOG i Harley-Davidson društvenih mreža ili na www.harley-davidson.com/events.

Vrhunac za mnoge Harley vozače je europski HOG Rally, koji se svake godine organiziran na drugom mjestu. Za 2016. za mjesto održavanja 25-tog godišnjeg europskog HOG Rally-ja odabrana je lijepa plaža u Sloveniji - Portorož. Održati će se 16.-19. lipnja na ovom izvrsnom mjestu, koje nikada nije bilo domaćin velikih Harley-Davidson događanja prije. Očekuje se prisustvovanje više od 10.000 vozača, a 2016. ulaz će biti otvoren i slobodan.

Tradicionalno zatvaranje sezone biti će ponovno održano u Austriji u selu s malim alpskim jezerima - Faak am See, koje je domaćin najvećeg europskog festivala – European Bike Week. Od 6.-11. rujna više od 120.000 bajkera iz cijele Europe i šire dolazi u pokrajinu Korušku na gigantski Harley-Davidson festival. Događanje nudi zabavu, razna zbivanja i aktivnosti za svačiji ukus, s obzirom na predivne pejzaže i dobre ceste za vožnju.

"2016. će biti još jedna značajna godina za Harley-Davidson događaje, a uvjereni smo da imamo najuzbudljiviji raspored do sad", rekao je Trevor Barton, Harley-Davidson Europe Consumer Experience Manager. "Prošlogodišnji Euro festival Euro i European Bike Week ostvarili su rekordan broj posjetitelja i European H.O.G. Rally otvorenog je i slobodnog karaktera i organiziran na potpuno novom mjestu, u fantastičnom krajoliku Slovenije, stoga uvjereni smo da ćemo pružiti najbolju sezonu Harley-Davidson događaja do sada. ''

Kao i događaji ''Velika trojke'', Harley-Davidson kalendar 2016. sadrži niz događanja u cijeloj regiji, od Afrike Bike Week u Margate, u Južnoj Africi u travnju do HOG Rally za Bliski Istok i Sjevernu Afrika u prosincu. Između su još organizirani iznimno popularni urbani događaji ''Harley Days'' u Hamburgu, Norveškoj i St-Petersburgu i raznoliki događaji u Bugarskoj, Finskoj, Irskoj, Poljskoj i Bahreinu. Za detalje o svim događajima provjerite kalendar događanja: www.harley-davidson.com/events.

fbmp ytmp imp