Novosti

Zimsko odmaralište za motore

Garaza15

Otvorena je garaža za miran i zdravi zimski san motocikala, ali i njihovih vlasnika. U povodu toga je održan i party.

Prenosimo vam izvješće s događanja upriličenog povodom otvaranja specijalizirane garaže za pohranjivanje motocikala preko zime. U galeriji na samom dnu možete pogledati i fotografije s tog zanimljivog događanja.

Dvokotačni ljubimci dobili su svoje mjesto za zimski san u garaži Motosomnie kako bi zbrinuti i uščuvani bili spremni za nove sezone.

U zapadnom dijelu grada, na adresi Samoborska Cesta 91a, tvrtka Motosomnia otvorila je garažu u kojoj možete spremiti svog moto ljubimca na sigurno, znajući da je ostavljen na brizi timu profesionalaca.

Povodom otvorenja organiziran je party za prijatelje i bajkere koji su uz pivu pivnice Medvedgrad, vina vinarije Markota i pečene kobase uživali u novom prostoru uz zvuk odličnih Picksiebnera i foto-show zagrebačke modne dizajnerice Branke Sovar, poznate pod pseudonimom Modna Sova. Cjelokupno događanje bilo je omotano u vintage stil uz old timer Mustang automobile te dečke iz SentimentalBikesa i GoRetro-a.

Motosomnia je priča koja je izrasla na temeljima višegodišnjeg iskustva u turizmu i s motorima kroz tri zaljubljenika u hrvatske ceste i prirodu – Danijela, Damira i Denisa, koji uz ovaj novi projekt organiziraju i moto-ture te pružaju organiziranu uslugu najma motora za sve one koji žele otkriti prekrasne skrivene kutke Hrvatske i balkanske okolice.

Smještaj motora u garaži tijekom hladnih zimskih dana u suhom i grijanom prostoru koji je zaštićen video nadzorom i alarmom dostupan je za 200 kn mjesečno. U tu cijenu uključeno je konzerviranje motora što podrazumijeva kompletno čišćenje i odmašćivanje motora te podmazivanje svih spojeva i lanca. Akumulatori se čuvaju u posebno grijanoj prostoriji, dok se motori svaka dva tjedna pale do radne temperature.

Vlasnici motora u svakom trenutku mogu, putem aplikacije na svom mobitelu, pogledati što se događa s njegovim motociklom. Uz sve spomenute usluge dečki nude i dostavu motora kombijem na željenu adresu ili do servisa. Sve dodatne informacije dostupne su na web stranici www.motosomnia.com

 

fbmp ytmp imp